De bedste bøger

0 items: 0,00 kr

Leveringen sker med Post Danmark, eller DAO. Vi sender normalt bestillingen dagen efter at den er modtaget eller senest i løbet af to-tre hverdage.

Forsendelsesomkostninger udgør kr. 40,00 uanset ordrens størrelse, ved levering i Danmark. Forsendelser til Grønland, Færøerne og øvrige udland efter faktiske omkostninger.

Bøgerne sælges efter de særlige regler for brugtmoms, som ikke kan fratrækkes.

Alle ordrer modtages med forbehold for at bogen allerede kan være solgt. Betaling af bøger kan ske med VISA/Dankort, Mastercard.- beløbet trækkes først fra kontoen når bøgerne er sendt. Betalingen og behandling af kortoplysninger foregår på en ekstern sikker server, godkendt af PBS. En anden mulighed ar at vælge at betale med PayPal.

Ønsker du ikke at betale med Dankort eller kreditkort, kan der vælges bankoverførsel, indbetaling til Danske Bank: Reg nr. 3409 konto nr. 0011781896. Bøgerne afsendes straks betalingen er registreret.

Der er altid 14 dages fri returret. Kunden betaler returporto. Det betalte beløb returneres straks på check eller ved bankoverførsel, efter kundens ønske. Hvis bogen ikke svarer til beskrivelsen, betaler Skrold Antikvariat natiurligvis returomkostningerne. Bogen returneres i samme stand som den er modtaget, forsvarligt emballeret. Defekte bøger skal sendes retur til Skrold Antikvariat senest 2 måneder efter at fejlen er konstateret. Der ydes 2 års reklamationsret.

Vore bøger er i god stand, medmindre andet er angivet, men der vil selvfølgelig kunne være mindre brugsspor, da det jo er brugte bøger.
Vi er altid til rådighed for yderligere oplysninger.

Link partner: Auktion-Antik.dk

 

Udsigt fra antikvariatet:

Udsigt Skrold